Bliv vikar2018-12-19T08:40:32+00:00

Tilmeld dig og

Bliv vikar nu

Her er du: / Bliv vikar /

Bliv vikar nu

Vil du gerne være vikar?

Har du forstand på mennesker – store som små eller ældre som yngre?

Tilkaldevikarer er efterspurgte og det har aldrig været nemmere at tilbyde sin arbejdskraft.

Opret en profil på under 2 minutter. Så har mulighederne nemmere ved at finde dig.

NEMT – Opret og rediger din profil online.

SIKKERT – Både datakrav og overenskomster.

FRIHED – Du styrer selv når du er tilgængelig.

Så enkelt er det

Sådan foregår det

Som vikar hos os skal du ikke først møde op til en samtale. Du skal bare tilmelde dig her og følge guiden trin for trin og så er du i gang som vikar hos Center for Digital Rekruttering. Vores kunder (virksomhederne) finder dig og andre vikarer gennem vores digitale formidlingsplatform, som du kan bruge via web browser (også på telefonen); virksomhederne kontakter dig også direkte herfra. Hvis du står til rådighed, vil du så kunne blive tilbudt jobs.

Vi har brug for alle slags vikarer da vores kunder spreder sig over mange områder. Vi kan bruge dig uanset hvor meget eller hvor lidt du er til rådighed; det er 100% op til dig.

Center for Digital Rekruttering er medlem af Dansk Erhverv og vi er tiltrådt alle overenskomster på de områder vi tilbyder job. For dig betyder at du som minimum altid får overenskomstløn når du er ude som vikar gennem os.

Du kan tilføje din egen tilgængelig så det er nemt for alle at se hvornår du er tilgængelig og kan tilkaldes som vikar. Du kan lige ledes sætte dine krav samt eventuelle begrænsninger. Så tilmeld dig allerede i dag, lige her!

Bliv vikar nu

så er vi behjælpelige med at hjælpe dig godt i gang.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for vikarer


* påkrævet felter