Digital formidlingsplatform2018-12-19T08:39:04+00:00

Digital

formidlingsplatform

til håndtering af vikarer

Vi kender udfordringen

Vi kender til udfordringen med ansættelse af medarbejdere og vikarer og ved at man som leder bruger rigtig meget tid på dette. Særligt udfordringen omkring tilkaldevikarer er en stor og ofte tidskrævende udfordring fordi det skal gå hurtig. Samtidigt vil du også gerne have en kompetent vikar, der kender stedet, arbejdsgangene og selvstændigt kan indgå i den daglige praksis.

Digital formidlingsplatform som rekruttering-, håndtering- og styringsværktøj

Med vores digitale formidlingsplatform har du mulighed for at oprette dit eksisterende vikarkorps (eller lave et helt nyt), som du hurtigt og nemt kan kontakte via din computer, tablet eller telefon. Systemet giver samtidig ulighed for samarbejder mellem institutioner, således at man kan trække på hinandens vikarkorps, hvis uheldet er ude og man ikke kan få dækket en vagt fra sit eget korps. Dermed sikrer du dig den bedste kvalitet af vikarer, som gavner hele din institution.

Med vores digitale formidlingsplatform har du mulighed for at oprette dit eksisterende vikarkorps (eller lave et helt nyt), som du hurtigt og nemt kan kontakte via din computer, tablet eller telefon. Systemet giver samtidig ulighed for samarbejder mellem institutioner, således at man kan trække på hinandens vikarkorps, hvis uheldet er ude og man ikke kan få dækket en vagt fra sig eget korps. Dermed sikrer du dig den bedste kvalitet af vikarer, som gavner hele din institution.

Så enkelt er det

Vil du høre mere?

Sådan foregår det

Når du har brug for en vikar sender du besked direkte fra din computer, telefon eller tablet, som derefter giver besked til vikarerne. Herefter byder vikarerne ind og du vælger selv din vikar ved et enkelt klik. Hele den proces tager så kort tid, at du får frigivet tid og kan bruge den, der hvor det tæller, nemlig hos dine medarbejdere og institutionen.

Vikarerne kan selv oprette sig (gratis) på platformen og vi sørger for at undersøge straffeattest og børneattest. Vikarerne kan angive deres tilgængelighed, så du også hurtigt kan se, om hvorvidt de er ledige og om dit vikarkorps er dimensioneret rigtigt.

Fremtidens vikarløsning

  • Med den digitale formidlingsplatform er det muligt at matche efterspørgsel hurtigt og nemt.

  • Få styr på dine vikarer og vikarkorps lige ved hånden – Nemt, overskueligt og sikkert.

  • Mindre administration, færre fejl, større effektivitet – flere varme hænder, der hvor det tæller.

så er vi behjælpelige med at hjælpe dig godt i gang.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
* Påkrævet felter.