//Dansk Erhverv

Dansk Erhverv

Vi er sgu stolte over at være medlem Dansk Erhverv – den flok der i de her dage, sidder inde på Børsen, er usynlige for offentligheden, men de arbejder r..en ud af bukserne for deres medlemmer og for Danmark som helhed.

Staten har iværksæt en række tiltag og hjælpepakker for at understøtte erhvervslivet – det kan gøre en verden til forskel, både for os og virksomheder som er langt forbi start-up-status. Det er handler ikke bare om konsekvenserne i ledighedstallene, hvis virksomhederne lukker. Det handler om samfundsøkonomien – om selve forudsætningen for vores velfærdsmodel.

Hjælpepakkerne handler således ikke om at sikre overskuddet i virksomhederne, hos auktionærerne eller hos bankerne. Det handler om at sikre, at vores samfundsmodel ikke knækker midt over.

Det glemmes nemt i de her dage, men det er nu hvor den danske model viser sin styrke. Organiseringen af såvel medarbejdere som arbejdsgivere har afgørende betydning i de her dage.

Således en hyldest herfra til arbejdsmarkedets parter, som arbejder i døgndrift for at sikre samspillet mellem medarbejdere og ledelser, således at forsyningslinjerne holdes åbne og at syge borgere kan modtage hjælp. …og for at Danmark ikke bryder sammen undervejs!!!

TAK FOR JER!!

#covid19 #PasPåHinanden #CFDR
LIKE 4

By |2020-03-26T10:45:28+00:0020/03/2020|Uncategorized|0 Comments

About the Author: