Hvorfor?

Fordi at vi ville gøre en forskel, vi ville løfte kvaliteten, vi revolutionere vikarbranchen. Kort sagt, vi ville indtage verden😎

Det vil vi stadig …og det gør vi, et skridt ad gangen👣

Første skridt var at levere et værktøj, der gør håndteringen af interne vikarkorps nemt for planlæggerne og samtidigt kan fungere som et strategisk styringsredskab for lederne i forhold til hvordan vikarer anvendes.

Næste skridt var at skabe et rekrutteringsværktøj, som var direkte koblet med vikarhåndteringen og på den måde kunne sikre, at det interne vikarkorps er rigtigt dimensioneret – både i forhold til kvalitet og i forhold til antal. Vikarer skal ikke være et spørgsmål om, hvorvidt Randis kusines fætter har taget et sabbatår, men et spørgsmål om, hvem der er bedst kvalificeret.

Tredje skridt var at værktøjerne skulle være universelle og kunne bruges til både aktut, planlagt og strategisk håndtering af timelønnet arbejdskraft på tværs brancher – lige fra døgninstitutioner til restaurationer.

-Og det virker, det bruges, det lever. En helt igennem fantastisk følelse at omsætte en idé fra tre streger på et stykke papir til noget, som gør en forskel i praksis.

Vi gjorde det🎯 – Værsgo 🙌🏼

#cfdr #nårdrømmegørestilvirkelighed #brugløs

By |2020-03-26T10:39:58+00:0025/03/2020|Uncategorized|0 Comments

About the Author: