//Lige nu er der andre ting som er vigtigere… vi venter gerne!

Lige nu er der andre ting som er vigtigere… vi venter gerne!

CFDR er historien om iværksætteri – en af de historier, hvor succes er noget som man arbejder for og i lange perioder, helt bogstaveligt, kæmper for. En historie om for lidt søvn, forkerte beslutninger og store omkostninger – men også en historie, om at tro på idéen, om vilje og om vedholdenhed. Det er en historie om at ville skabe noget som kan gøre en forskel.

Foråret 2020 så ud til at være gennembruddet – der hvor vores system ville sætte farten op mod at blive allemandseje. Det så lyst ud – der var over 30 præsentationsmøder i kalenderen for marts og april alene. For 6 dage siden begyndte aflysningerne at tikke ind.

Det er der, hvor man et kort øjeblik føler, at jorden risikerer at forsvinde under fødderne og modløsheden indtræder. Men kun i et splitsekund…

Så kigger man på skærmen og ser Mette Frederiksen, Søren Brostrøm og et sundhedspersonale, som kæmper for livet. I helt bogstaveligste forstand handler deres indsatser om liv og død, både for den enkelte og for vores fællesskab.

TUSIND TAK FOR JER!

…I mellem tiden arbejder vi videre på at gøre systemet endnu bedre. På den anden side bliver der mere brug for det end nogensinde før.

#covid19 #HuskHinanden #PasPåHinanden #CFDR
PRAISE LIKE 3

By |2020-03-26T10:48:08+00:0019/03/2020|Uncategorized|0 Comments

About the Author: