Om os2018-12-19T08:11:52+00:00

Læs mere 

om os

Her er du: / Om os /

Center for Digital Rekruttering

Center for Digital Rekruttering er en del af et overordnet formål, om at styrke mulighederne på arbejdsmarkedet til gavn for mennesker, for virksomheder og dermed for samfundet.

Center for Digital Rekruttering består bl.a. af Kim og Dean, som startede virksomheden med missionen om at udvikle løsninger for arbejdsmarkedet, der styrker mennesker, virksomheder og samfund.

Center for Digital Rekruttering er et kompetent hold af medarbejdere, der alle forstår processen bag rekruttering af vikarer og de problematikker bag. Center for Digital Rekruttering er er skabt ud fra at være mulighedsskabende og dermed markedsforandrende inden for vikarbranchen.

Vi løfter rekrutteringsbranchen ind i den digitale fremtid.

Kim Hald-Sørensen Rydahl

Kim har en MPA (Master of Public Administration) fra CBS, diplomuddannelse i ledelse og en basisuddannelse som pædagog. Kim har en solid erfaring inden for den offentlige sektor, både som praktiker, konsulent og leder. Han har således et indgående kendskab til de problematikker, som lederne møder i hverdagen, når de har brug for vikarer.

Kim er sideløbende med udviklingen af Center for Digital Rekruttering, stadig ansat som specialist hos Faxe Sociale Udviklingscenter, og har en konsulentvirksomhed indenfor især ledelse, personaleudvikling og det sociale område og så sidder han i bestyrelsen hos henholdsvis Gadens Stemmer og Hus Forbi, som begge er socialøkonomiske virksomheder.

Kim er bestyrelsesformand for Center for Digital Rekruttering ApS, hvor han også er Administrerende direktør.

Dean Vinston

Dean er en succesfuld og erfaren iværksætter, hvor Center for Digital Rekruttering er den 3. virksomhed Dean er med til at drive. Dean har en baggrund hos MTG og har været en af de centrale arkitekter i opbygningen af internt Callcenter hos Viasat. Han har ligeledes stået for træningen og udviklingen af sælgere hos Viasat i en årrække, inden han stiftede sin første virksomhed, hvilket nu er snart 10 år siden.

Siden stiftelsen af den første virksomhed har Dean udviklet og opbygget virksomheder indenfor salg og digital marketing, der tæller kunder som Lærerstandens Brandforsikring, Codan, Canal Digital, Onfone,Viasat og TDC. Dean har således en massiv erfaring med digitalisering, samt udvikling og anvendelse af digitale redskaber i praksis.

Dean sidder i bestyrelsen for Center for Digital Rekruttering ApS og varetager til dagligt ansvaret som chef for salg og forretning.

så står vi klar til at hjælpe dig godt i gang.