//vores samfund er helt enormt skrøbeligt

vores samfund er helt enormt skrøbeligt

På en og samme tid viser tiden lige nu at vores samfund er helt enormt skrøbeligt og samtidigt et af de stærkeste samfund på kloden. En flagermus i Kina overfører en virus til en, der hoster på en anden, som giver et håndtryk til en tredje …120 dage efter er verden lukket.

Statsministeren går på tv onsdag aften og beder folk blive hjemme. 48 timer efter er 60% af arbejdsstyrken gået hjem og de fleste varetager deres arbejde hjemmefra.

I Danmark behøver man ikke lave udgangsforbud, have militær i gaderne og svejse dørene til hos befolkningen. Her må man efter 4 uger bede befolkningen om at huske at kontakte lægen, fordi man mistænker, at der tages mere hensyn til sundhedsvæsnet, end til eget helbred. Det gør ikke fremtiden nem… Det kommer til at gøre ondt, og det bliver hårdt, men som land, som samfund – der skal vi sgu nok klare den. Som virksomhed er vi ikke et sekund i tvivl om, at der bliver brug for os. Vi kommer til kunne gøre en forskel – både for de mennesker, som har brug for arbejde og de virksomheder som har brug for arbejdskraft, men endnu ikke kan tilbyde en fast stilling. Vi glæder os til at være med. hashtagcovid19 hashtagcfdr hashtagsammenomfremtiden

Giv os gerne et kald eller smid en besked, for at få en snak. Det koster jo ikke noget at være nysgerrig 😉

By |2020-04-15T14:08:31+00:0015/04/2020|Uncategorized|0 Comments

About the Author: